Εσίτι:«Στραβώνει» η μετακίνηση του- μένει Τούμπα προς το παρόν…

Ο ΠΑΟΚ προς το παρόν φαίνεται ότι δεν απαλλάσσεται από τον Άντερσον Εσίτι.

Η Γκεζτέπε είχε καταθέσει πρόταση δανεισμού στον Δικέφαλο» για τον 26χρονο Νιγηριανό αμυντικό μέσο, ο οποίος έχει δείξει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του Πάμπλο Γκαρσία κι έχει πολλές αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν είχε αντίρρηση να παραχωρήσει τον Εσίτι, όμως, οι Τούρκοι έκαναν πίσω. Αρχικά τόνισαν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν όλο το συμβόλαιο του Νιγηριανού κι αυτό φυσικά δεν ικανοποιεί τους Θεσσαλονικείς που θέλουν να γλιτώσουν το συμβόλαιο και επιπλέον να μπει ρήτρα αγοράς, ώστε να πουληθεί το καλοκαίρι.

Η δουλειά, ωστόσο, φαίνεται να στραβώνει οριστικά, αφού σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Γκεζτέπε είναι κοντά στο να κλείσει άλλον μέσο και συγκεκριμένα τον Τομ Ίνς από την Στόουκ. Ο Ρέμπε κοιτάζει πλέον άλλες ομάδες και φέρεται να είναι σε επαφές με σύλλογο της Ρωσίας, που αναζητεί αμυντικό χαφ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy