Έτοιμα τα Υπουργεία για τις υπογραφές στο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της κατασκευής γηπέδου του ΠΑΟΚ, που είναι το μεγάλο όνειρο του Ιβάν Σαββίδη και των ΠΑΟΚτσήδων φιλάθλων…

Παρά τα όσα διέδιδαν από τον Πειραιά, προσπαθώντας να περάσουν το μήνυμα ότι αυτοί είναι οι “απόλυτοι κυρίαρχοι” στην Ελλάδα και ότι κάνουν κουμάντο, άρα ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα έφτιαχνε καινούργιο γήπεδο, ήρθε σήμερα μια νέα πληροφορία από την Αθήνα προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι “τα Υπουργεία είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον φάκελο του ΠΑΟΚ και να υπογράψουν το ειδικό χωρικό σχέδιο”.

Επίσης εστάλη μήνυμα ότι ακόμη και η Νομοθετική πράξη που πρέπει να περάσει, υποχρεωτικά, από τη Βουλή και αυτή θα είναι έτοιμη, μόλις πάρουν τα τελικά σχέδια των Αρχιτεκτόνων του ΠΑΟΚ, που θα ετοιμάσουν ένα γήπεδο 41.926 θέσεων, όπως προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση στα social media.

Άρα, ευχάριστη και αυτή η εξέλιξη, όλα μπαίνουν σε μια σειρά, παρά την προσπάθεια των Πειραιωτών να “φρενάρουν”τις διαδικασίες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy