Ετοιμάζει νέα μεταγραφική βόμβα…για το καλοκαίρι ο Ιβάν!

Κυκλοφορεί λοιπόν εσχάτως στα μανατζερικά (και κυρίως παραποδοσφαιρικά) στέκια πως ο Iβάν Σαββίδης, έχει «καπαρώσει» για το ερχόμενο καλοκαίρι τον… Δημήτρη Κουρμπέλη, έχοντας μάλιστα δώσει και προκαταβολή στον Παναθηναϊκό!

Προφανώς, οι διακινητές αυτής της ιστορίας ξεχνάνε πως τον Ιανουάριο του 2018, ο Κουρμπέλης (με την προτροπή του τότε ατζέντη του) είχε ρίξει «άκυρο» στον ΠΑΟΚ, αναιρώντας μέσα σε λίγες ώρες την αρχική συμφωνία που είχε υπάρξει τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και τον ίδιο διεθνή μέσο, με την δικαιολογία πως περίμενε αυτήν την περίφημη πρόταση από τη Σαμπντόρια (η οποία ακόμη έρχεται…).

Θα επιτρέψει δηλαδή ο εγωισμός – και σωστός – της ιδιοκτήτριας οικογένειας του ΠΑΟΚ να επανέλθει για έναν ποδοσφαιριστή που είχε αρνηθεί τον «δικέφαλο»; Επίσης,  ο Κουρμπέλης έτσι κι αλλιώς, επανειλημμένως έχει ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του πως δεν «καλύπτεται» από καμία άλλη ομάδα εντός Ελλάδας και πως αν και εφόσον αποφασίσει να φύγει από τον Παναθηναϊκό θα αναζητήσει την ευκαιρία του στο εξωτερικό.

Ακόμη, ο ΠΑΟΚ,  τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ του έχει τον Μαουρίσιο, «δεμένο» με συμβόλαιο, δανεικό για 1,5 χρόνο τον Μίσιτς, τον Βέρνμπλουμ, ο οποίος από το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του, έχει την option (τεράστια μεν, αλλά στο χέρι του είναι…) να αγοράσει τον ποιοτικότατο Σέρζιο Ολιβέιρα, ενώ ανοιχτό είναι να δούμε αν και εφόσον ανανεωθούν τα συμβόλαια των Σάχοφ και Κάνιας. Εξι λοιπόν μέσοι. Και θα συζητήσει, τώρα, ο ΠΑΟΚ – πόσο μάλλον να «κλείσει» – και τον Κουρμπέλη;

Καλές οι φήμες λοιπόν, αλλά με ρέγουλα. Τόσο ως προς την δημιουργία τους όσο κυρίως και την αναπαραγωγή τους μόνο και μόνο για το… ονόρε. Και ειδικά όταν δεν προκύπτει – έστω και με βάση τη λογική όχι κατ’ ανάγκη την πληροφόρηση – επιβεβαίωση τους, ακόμη ακόμη και οριακή.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy