Έτοιμο το ανανεωμένο ΠΑΟΚ City Store

Το ανακαινισμένο «PAOK FC City Store – 1926» άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο εμβληματικό Κόκκινο Κτήριο της πλατείας Αγίας Σοφίας, που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και από την Πέμπτη (22/11) ξεκίνησε η λειτουργεία εκ νέου του ανανεωμένου «PAOK FC City Store – 1926» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η καρδιά μας χτυπάει και πάλι στο κέντρο της «ασπρόμαυρης» Θεσσαλονίκης. Το PAOK FC City Store – 1926 ανανεώθηκε και είναι πάλι εδώ, πλήρως ανακαινισμένο, μοντέρνο, διατηρώντας ωστόσο τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του ιστορικού και εμβληματικού Κόκκινου Κτιρίου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.

Το νέο κατάστημα εκτείνεται σε τρεις ορόφους σε έναν εντυπωσιακό εντυπωσιακό χώρο 230 τ.μ με όλα τα αγαπημένα προϊόντα των φίλων του ΠΑΟΚ.

Το PAOK FC City Store – 1926 μετρά ήδη τέσσερα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και υπόσχεται να δυναμώσει τον παλμό του ΠΑΟΚ στο κέντρο.

Το 1926 εκτός από το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ, σηματοδοτεί το έτος που ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Αγίας Σοφίας, της εκκλησίας που θυμίζει σε όλους την Κωνσταντινούπολη και τις ρίζες μας. Εσείς έχετε 1926 λόγους να επισκεφθείτε το PAOK FC City Store – 1926 ένα μοναδικό «ασπρόμαυρο» κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να νιώσετε μέρος μιας σπουδαίας ιστορίας που ξεκίνησε τότε, σφράγισε ολόκληρη την πόλη και εξαπλώθηκε στη Μακεδονία, στην Ελλάδα και πλέον φτάνει σε κάθε άκρη του πλανήτη!».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy