Έτοιμος για το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ

Η διοίκηση του ΑΣ και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτης το «Παλατάκι», ενόψει της συμμετοχής των «ασπρόμαυρων» στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών στην Ιεράπετρα, 19-20/4.

Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το «παρών» ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, ο προπονητής, Γιούρι Φιλίποφ και ο πασαδόρος Θάνος Τερζής.

Ο Κώστας Παϊσιάδης είπε: «Πρόκειται για ένα στόχο, ο οποίος από την αρχή της χρονιάς έχει τεθεί από τη διοίκηση και τους παίκτες, ώστε να κατακτήσουμε πάλι τον τίτλο, όπως το κάναμε και πέρυσι στη Ρόδο. Το σημαντικό είναι ότι και φέτος γίνεται στη Νότια Ελλάδα και αυτό αποτελεί ένα χάντικαπ για εμάς, καθώς ξέρουμε ότι σε διοργανώσεις που γίνονται σε αυτήν τη μορφή, ευνοούνται πάντα οι ομάδες του νότου.

Ελπίζουμε του χρόνου η συγκεκριμένη διοργάνωση να έρθει στη Βόρεια Ελλάδα και, όπως γνωρίζω, γίνονται ενέργειες για να συμβεί αυτό. Το σημαντικό είναι ότι κατεβαίνουμε έτοιμοι για την κατάκτηση του τροπαίου».

Για το θέμα των προσκλήσεων: «Θα προσπαθήσουμε οι συνθήκες να είναι ίδιες και να τηρηθεί η συμφωνία των 25 προσκλήσεων σε κάθε ομάδα, μετά και από έλεγχο της Αστυνομίας.

Από την άλλη, το γήπεδο είναι sold out από μαθητές και τοπικά σωματεία. Αυτά είναι τα δεδομένα που μας έδωσε η ΕΟΠΕ, καθώς εγγυήθηκε ότι θα υπάρχει ισοτιμία και ισονομία».

«Να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη»
Ο Γιούρι Φιλίποφ είπε πως: «Η αποστολή μας είναι δύσκολη, καθώς θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό. Δε θα κάνω πρόβλεψη, αλλά θα υποσχεθώ ότι θα παλέψουμε για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

«Το Κύπελλο γίνεται μακριά»
Ο Θάνος Τερζής είπε: «Η ομάδα είναι κάτοχος του τίτλου και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με την έλευση του νέου προπονητή, η νοοτροπία της ομάδας έχει αλλάξει, ενώ έχει αλλάξει και ο τρόπος που παίζουμε τα παιχνίδια. Αν και το Κύπελλο θα γίνει μακριά και ο κόσμος μας δε θα μπορέσει να έρθει, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε και να το αφιερώσουμε σε αυτούς».