Έτοιμος να… αρπάξει την ευκαιρία του εμφανίστηκε ο Άντριαλ Νίλσεν Περέιρα

Ο νεαρός Νορβηγός αμυντικός του «Δικέφαλου του Βορρά» λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, αλλά και τις εμπειρίες που παίρνει στους «ασπρόμαυρους».

Συγκεκριμένα, ο άσος του «Δικέφαλου» μίλησε στη Nova για:

Την ψυχολογία της ομάδας μετά τις δύο σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Νιώθουμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, περιμένουμε τον επόμενο αγώνα και θέλουμε να συνεχίσουμε το θετικό αυτό σερί».

Την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας: «Το αντιμετωπίσαμε θετικά, βγάλαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, αυτό φαίνεται και από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα».

Το πως νιώθει ο ίδιος στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα: «Νιώθω πολύ όμορφα. Μου αρέσει εδώ. Η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, όλοι με αγκάλιασαν, προσαρμόστηκα γρήγορα. Όλα τα παιδιά είναι καλοί άνθρωποι και όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο εύκολο το έργο μου».

Τον τραυματισμό του Γιαννούλη και το πόσο έτοιμος είναι να αγωνιστεί: «Ο Γιαννούλης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένα πολύ καλό παιδί, έχω μάθει πολλά από αυτόν. Μου αρέσει να τον βλέπω να αγωνίζεται. Θέλω και εγώ να αρπάξω την ευκαιρία μου, νιώθω καλά, είμαι προετοιμασμένος και θεωρώ πως όταν έρθει η ευκαιρία θα δείξω και ‘γω την αξία μου».

Το πως βλέπει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είναι πολύ διαφορετικό από τη Νορβηγία. Το επίπεδο είναι σαφώς ανώτερο. Εχει άλλες τακτικές, νέα πράγματα, μαθαίνω πολλά, είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και κάνω τα πάντα για να είμαι έτοιμος όταν πάρω την ευκαιρία μου».

Την πανδημία και πως βιώνει το καθολικό lockdown στην Ελλάδα: «Στη Νορβηγία είχα ζήσει κάτι παρόμοιο. Οπότε είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Στην Ελλάδα και με τα νέα μέτρα γενικότερα δεν νιώθω άβολα. Είμαι άνθρωπος που περνάω ώρες μόνος μου. Μετά την προπόνηση μου αρέσει να μαγειρεύω, να βλέπω σειρές, τηλεόραση οπότε είμαι καλά σε αυτό το κομμάτι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy