Γίνε ο προπονητής του στιλ σου: Φτιάξε την ντουλάπα σου όπως μία ποδοσφαιρική ομάδα

Τι θα έλεγες να γίνεις ο coach της γκαρνταρόμπας σου, να βάλεις σε τάξη όλα τα ρούχα και να αποκτήσει μοναδικό στιλ που θα σε βγάζει νικητή σε κάθε σου έξοδο.

Για να καταφέρεις να γίνεις στιλάτος φαντάσου ότι είναι ο αρχηγός, δηλαδή ο προπονητής και η ντουλάπα σου η ομάδα σου την οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη! Τα ρούχα σου είναι οι παίκτες σου που μπορεί να είναι κλασικές αξίες αλλά και νέα αποκτήματα.

Συνέχισε να χωρίζεις στο μυαλό σου κάθε κομμάτι, βάζοντας στο νου ότι κάτω από τη μέση είναι οι αμυντικοί σου, τα θεμέλια δηλαδή για να χτίσεις την ομάδα σου. Κατ’ επέκταση ο κεντρικός σου αμυντικός είναι τα παπούτσια σου. Επένδυσε, λοιπόν, σε ένα ζευγάρι που να αντέχει στο χρόνο και να έχει διαχρονική αξία.

Τα παντελόνια συνδυάζουν την άμυνα με το κέντρο, καμία φορά και με την επίθεση. Οπότε πρέπει να υπάρχει ποικιλία!

Όσο για τα t-shirts, τα πουκάμισα και τα πουλόβερ αποτελούν το κέντρο, δηλαδή, οργανώνουν παιχνίδι και δίνουν ρυθμό. Κατ’ επέκταση το μπλουζάκι καθορίζει το αν θα έχει ντυθεί casual ή επίσημα.

Συνεχίζοντας την αναγνώριση των ρούχων-ποδοσφαιρικής ομάδας συναντάς τα σακάκια και τα blazers που δεν είναι άλλοι από τους μπαλαδόρους, τα μεγάλα ταλέντα που καθορίζουν το παιχνίδι και κάνουν το στιλ σου μοναδικό

Όσο για το ποιοι είναι οι επιθετοί, η απάντηση είναι κάθε λογής πανωφόρι, στο οποίο πρέπει να επενδύσεις πολλά όπως ακριβώς και στο ποδόσφαιρο.

Τέλος, ο τερματοφύλακας είναι -μην γελάσεις- οι κάλτες! Διότι ο καλός goalkeeper συνήθως περνά απαρατήρητος μέχρι το παιχνίδι να γυρίσει τούμπα και να παιχτεί επικίνδυνα στην εστία του. Κάπως έτσι, η τύχη του στυλ σου στις κάλτσες σου.