Έξαλλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ…για την σχισμένη φανέλα του Ίνγκασον!

Έξαλλος με το video παρουσίασης του Σβέριρ Ίνγκασον, είναι ο Χρήστος Παπανικολάου, ο πρώην αρχηγός της ασπρόμαυρης κερκίδας, καθώς ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής σκίζει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στο μήνυμά του στα social media, ζητάει την άμεση παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για να αποσυρθεί το συγκεκριμένο video:

«Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι πλέον σύμπτωση,θα τα πούμε έξω από τα δόντια! Όταν πριν λίγο καιρό μιλούσα για άσυλο και επικίνδυνους που δε νιώθουν, αυτό εννοούσα!

Όλως τυχαίως, μέσα στον ενθουσιασμό μας, ακριβώς πριν τον αγώνα με την ομάδα της καρδιάς τους,πάλι οι ίδιοι μας ξενερώνουν! Το βίντεο της παρουσίασης του Ισλανδού, είναι επιεικώς απαράδεκτο και αντιΠΑΟΚτσήδικο! Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σκίζει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν αυτό τον τρόπο, σκαρφίστηκε κάποιος να μας δείξει την αποφασιστικότητα του ποδοσφαιριστή! Ας έβρισκε,άλλον τρόπο!

Έναν τρόπο που αφ’ενός δε θα μας έθιγε και αφ’ετέρου δεν θα έδινε στον ποδοσφαιριστή την αίσθηση ότι μπήκε σε ξέφραγο αμπέλι και θα κάνει, ότι γουστάρει!

Πόνεσε η ψυχή μου όταν είδα τη φανέλα με το δικέφαλο να σκίζεται!
Επειδή λοιπόν Ιβάν Σαββίδη, θέλω να πιστεύω ότι και η δική σου ψυχή θα πονέσει, μόλις το δεις,πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!

Απέσυρε αυτό το βίντεο,έκτρωμα και τιμώρησε παραδειγματικά, αυτόν που ευθύνεται!
Δε γίνεται να ρίχνεις ένα τσουβάλι λεφτά,να μας δίνεις όραμα και να αφήνεις να μας ξεφτιλίζουν(εμάς αλλά και εσένα) κατά αυτό τον φτηνό τρόπο!

Αν είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ που αποτελεί ιερό σύμβολο για μας,πότε να σκίζεται, πότε να δωρίζεται σε ανίκανους κλπ, τότε τουλάχιστον βγάλτε την ημερομηνία από το πίσω μέρος του γιακά! Έτσι για να ξέρουμε τουλάχιστον,με ποιους έχουμε να κάνουμε!»