Έξι τρόποι να την ρίξεις στο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς!

Αν φοβάσαι ότι το 2018 θα σε βρει μόνο, το παρακάτω άρθρο είναι για σένα! Υπάρχουν σίγουροι τρόποι για να κατακτήσεις τη γυναίκα που επιθυμείς πριν εκπνεύσει ο χρόνος.

Να σου κάνω μία ερώτηση;

Βρίσκεσαι έξω με την παρέα ή σε κάποιο φιλικό σπίτι και βλέπεις μπροστά σου τη θεά Αφροδίτη, Μαρία, Χριστίνα ή όπως αλλιώς λένε το κορίτσι που μπήκε στο στόχαστρό σου. Οπλήσου με θάρρος και πλησίασέ την. Για να της πιάσεις εύκολα την κουβέντα μπορείς να της κάνεις μία απλή ερώτηση! Όχι τι ωραίο καιρό κάνει, αλλά αν διασκεδάσει ή αν της αρέσει το τραγούδι που παίζει. Μέσα από τις πρώτες κουβέντες θα καταλάβεις αν σε ενδιαφέρει πραγματικά και θα έχεις τη δυνατότητα να συνεχίσεις την συζήτησή σας.

Άσε το σώμα να μιλήσει

Αν σου αρέσει δεν χρειάζεται να το πεις αλλά να το δείξεις. Άσε την γλώσσα του σώματος να κάνει τη δουλειά της και κάντην να νιώσει ότι είσαι άνετος και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Σταμάτα να παίζεις με το κινητό σου, άνοιξε τους ώμους σου, κράτα τα χέρια σου στο πλάι και μην καλύπτεις το στήθος σου αν θέλεις να σε πλησιάσει ευκολότερα.

Πάρε τον χρόνο σου

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Πάρε χρόνο και εξέτασε τη στάση κρατάει το «θήραμά» σου. Δες αν φαίνεται χαρούμενη, αν μιλάει με κόσμο και όταν βρεις την κατάλληλη στιγμή εκμεταλλεύσου την περίσταση και πλησίασέ την.

Πλάκα, πλάκα…

Η αίσθηση του χιούμορ γοητεύει τις γυναίκες. Αν την πλησιάσεις, πιάσετε κουβέντα, αρχίσεις τα αστεία και τις χαριτωμενιές και δες ότι δεν γελάει, φύγε. Δεν πρόκειται να γίνεται ποτέ ζευγάρι!

Άγγιξέ την
Αν όλα πάνε καλά και δεις ότι μιλάει μαζί σου και το ευχαριστιέται, πέρνα στο παρασύνθημα. Άρχισε να την αγγίζεις. Πιάσ’ της τον ώμο ή το χέρι όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν. Αν δεις ότι ανταποκρίνεται θετικά, άσε την αφή να σας φέρει πιο κοντά. Προσοχή όμως μην παρερμηνεύσεις τα σημάδια και τα πράγματα ξεφύγουν από το μέτρο.

Με τα μάτια να το λες

Το eye contact που λένε και οι ξένοι είναι το Α και το Ω για να φλερτάρεις εύκολα, όμορφα και με ασφάλεια για να μην ρεζιλευτείς. Πέρασε τα σήματα που θέλεις στην γυναίκα που σου αρέσει κοιτάζοντάς την τρόπο διαφορετικό. Εστίασε τα μάτια της και άφησε τα βλέμματά της να διασταυρωθούν για περισσότερο χρόνο. Όσο πιο συχνά την κοιτάς, τόσο καλύτερα θα λάβει το μήνυμα.