Ευχαριστημένος από την ως τώρα παρουσία των παικτών του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία ο Λουτσέσκου

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA:

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Όπως σας είπα, δουλέψαμε καλά. Είναι από τις πιο σημαντικές προετοιμασίες. Όλοι οι παίκτες είχαν ανάμειξη και έδειξαν πειθαρχία. Παίκτες που πέρσι ήταν καινούργιοι προετοιμάστηκαν ήρθαν και νεαρότεροι με καλή κατανόηση του ποδοσφαίρου. Έγινε ένα κομμάτι από τη δουλειά, επόμενο βήμα ο σχηματισμός του ρόστερ».

Για το πόσο διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΟΚ φέτος: «Είναι ακόμη νωρίς. Στο ποδόσφαιρο η μία μέρα είναι σημαντική, οι άνθρωπο απ’ έξω δεν το καταλαβαίνουν. Πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες για να καταλάβουμε τον σχηματισμό. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται 3-4 εβδομάδες για να φτάσουν στο επόμενο ετοιμότητας που θέλουμε. Για το πρώτο παιχνίδι, οι παίκτες που είναι εδώ έχουν μία καλή προετοιμασία. Δουλεύουν σκληρά, έπαιξαν δύσκολα παιχνίδια, καταφέραμε να έχουμε καλά αποτελέσματα, ακόμη κι αν είναι φιλικά, που δεν μ’ αρέσει να μιλάω για αποτελέσματα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy