Ευκαιρία για να ξεκούραση θα έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Διακοπή έχει το πρωτάθλημα, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να δώσουν ανάσες στους παίκτες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε στους παίκτες του τριήμερο για να αποφορτιστούν και το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο είναι την Πέμπτη.

Οι διεθνείς, βέβαια, θα αναχωρήσουν για τις υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, ενώ στο εξωτερικό θα ταξιδέψουν και κάποιοι ξένοι παίκτες για να περάσουν λίγες ημέρες με τις οικογένειές τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να ξεκουραστούν και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων, για να επιστρέψουν με γεμάτες μπαταρίες, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση του Βιεϊρίνια δεν εμπνέει ανησυχία. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δέχτηκε ένα πάτημα στο 25’ στον αγώνα με τον ΟΦΗ και έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy