Φαίδρα Βορδώνη: Μία νέα πολλά υποσχόμενη στιχουργός που θα μας απασχολήσει πολύ

Αστυνομικός στο επάγγελμα, η Φαίδρα Βορδώνη, είναι ένα γλυκό πλάσμα, με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Αν και η ίδια, δεν μιλάει για την επαγγελματική της ιδιότητα, στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και στα στούντιο ηχογράφησης, έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται έντονα το όνομά της, αφού οι στίχοι της, έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον, μεγάλων ονομάτων του πενταγράμμου.

Στα 34 της χρόνια, αν και υπηρετεί με όλη της την ψυχή στην ελληνική αστυνομία, φροντίζει να εξωτερικεύει τα όσα κρύβει στη ψυχή της, μέσα από τους στίχους της, που αρκετοί έχουν μελοποιηθεί, έχουν γίνει , και αναμένεται να τραγουδηθούν από γνωστά ονόματα του πενταγράμμου, ενώ ένα ερωτικό της τραγούδι, «άγγιξε» γνωστή δισκογραφική εταιρία, που το πρότεινε για να «ντυθεί» τουρκικής παραγωγής σίριαλ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξομολογήθηκε πώς της γεννήθηκε η αγάπη να γράφει τραγούδια.

«Ήθελα να εκφράσω έντονα συναισθήματα, και ο μόνος τρόπος να το πετύχω, ήταν οι στίχοι, αφού ως άνθρωπος δεν δείχνω εύκολα όλα αυτά που νιώθω. Τα τραγούδια είναι για εμένα, ένας δίαυλος εξωτερίκευσης των συναισθημάτων μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράφοντας το πρώτο της τραγούδι σε ηλικία 18 ετών, σήμερα έχει μια πλούσια συλλογή, που ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων τραγουδιστών για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια της.

Το επάγγελμά της, αυτό της αστυνομικού, είναι πολύ δύσκολο και σκληρό, και ένας από τους λόγους που ζήτησε διέξοδο στη συγγραφή τραγουδιών, ήταν η εξωτερίκευση των συναισθημάτων της.

« Μου βγαίνουν πολλές ευαισθησίες … αλλά κυρίως ψυχική ηρεμία. Αποφορτίζομαι γράφοντας μετά από μία έντονη μέρα στη δουλειά, και δυστυχώς στη δική μου δουλειά, όλες σχεδόν οι μέρες είναι έντονες και δύσκολες», εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της, καθώς και το πώς πιστεύει θα αντιδρούσαν οι συνάδελφοί της, αν μάθαιναν ότι παράλληλα είναι και στιχουργός, ενώ θα ακούσουν κάποιο από τα τραγούδια της στο ραδιόφωνο.

«Ελπίζω υπερήφανα…!!! Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που έχουν ανάλογες ευαισθησίες (συγγραφείς, ζωγράφοι, ποιητές κτλ). Ας βγάλουμε και μία ποιο όμορφη πλευρά προς τους πολίτες», δήλωσε η 34χρονη Φαίδρα Βορδώνη!