Φάρμα: Αποχώρησε ο Γιάννης Γιαννούλης

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Γιαννούλης πριν αποχωρήσει από τη Φάρμα.

Παρελθόν αποτελεί από τη Φάρμα, ο Γιάννης Γιαννούλης. Στη προχθεσινή μονομαχία, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έχασε από τον Βασίλη και ολοκλήρωσε έτσι τον κύκλο του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

«Χάρηκα πάρα πολύ. Μου άρεσε πολύ η Φάρμα κι ευχαριστώ πολύ που ήρθα εδώ. Η Φάρμα μού θύμισε το χωριό μου, ήταν μια μικρή κοινωνία, άλλα πιστεύω έχει ο ένας, άλλα πιστεύω έχει ο άλλος.

Με δυσκόλεψαν διάφοροι χαρακτήρες, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το μόνο που ήθελα ήταν να το ζήσω ακόμα λίγο παραπάνω. Είμαι δύσκολος άνθρωπος, αλλά όποιος μπει μέσα στην καρδιά μου δεν βγαίνει ποτέ», είπε αρχικά ο Γιάννης Γιαννούλης.

Ο Γιάννης Γιαννούλης είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω θα τα πήγαινα καλύτερα, αλλά ο Βασίλης ήταν ένας ταύρος στη μονομαχία. Η θέλησή του ήταν τόσο μεγάλη που ξεπέρασε τη δύναμη, ήταν φανταστικός. Μπράβο του, συγχαρητήρια. Ένας όμορφος κύκλος κλείνει στη ζωή μου, η Φάρμα, τα έζησα όλα».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy