Φερέιρα: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, είναι μία πρόκληση αυτή η συνεργασία»

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε πρόκληση τη συγκεκριμένη συμφωνία, διατράνωσε την ευγνωμοσύνη του στην Μπράγκα για τη διετία συνεργασίας των και τόνισε πως έγινε πλέον ένας προπονητής που θέλει να μαθαίνει συνεχώς.

Αναλυτικά: «Τα πάντα έγιναν τόσο γρήγορα. Είχα δύο ημέρες άδεια από την ομάδα και μέσα σε δύο ημέρες έγιναν όλα. Ήταν μια πρόκληση για όλες τις πλευρές. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν. Είναι μια μέρα άκρως συναισθηματική για εμένα».

Στη συνέχεια, έστειλε το δικό του μήνυμα ευγνωμοσύνης στην Μπράγκα. «Ευγνωμοσύνη απέναντι σε αυτό το κλαμπ, σε αυτούς τους οπαδούς, στη γενικότερη λειτουργία τους γύρω από το ποδόσφαιρο και φυσικά στον πρόεδρο της ομάδας. Μα, πάνω απ΄όλα, είμαι ευγνώμων στους παίκτες μου. Δεν υπάρχουν καλοί προπονητές χωρίς καλούς παίκτες.

Αυτοί μαζί με τη γενικότερη φιλοσοφία που είχαμε, με έκαναν έναν ικανό και φιλόδοξο προπονητή που θέλει καθημερινά να μαθαίνει. Αυτό το μήνυμα είναι από εμένα για εσάς με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που ζήσαμε αυτά τα χρόνια».