Φερέιρα: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

????????????????????????????????????

Την διαβεβαίωση ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα στηριζόμενος σε παίκτες που έχουν πνεύμα νικητή, χωρίς να είναι απαραίτητα ακριβοί, έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα, μιλώντας μετά το… φιλικό 4-0 επί της Σιντ Τρούιντεν

«Είμαστε στον σωστό δρόμο το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν. Πρέπει να παθιαζόμαστε με τις αναχαιτίσεις μας όσο και με τα γκολ. Έχω δυνατούς παίκτες με πνεύμα νικητή και καταλαβαίνω ότι για αυτούς δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια αλλά παιχνίδια που θέλουν να κερδίζουν. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες αλλά θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και εσωτερικά για αυτό λέω ότι θέλουμε δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να εναλλάσσω τους επιθετικούς. Οι εσωτερικές αλλαγές που κάνω είναι για να μπερδέψω τον αντίπαλο. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα όταν ήρθα ήταν να μιλήσω με όλους τους παίκτες, επίσης τους είπα ότι αν χρειαστεί να θυσιάσω κάποιον παίκτη αναφορικά με τη θέση του θα το κάνω», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επαφές με τον Κοεντράο.

«Δεν έχω κάτι νεότερο. Εγώ είμαι εδώ και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που πρέπει να δημιουργήσω. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι θα φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Οι νικητές ποδοσφαιριστές κάνουν την καλή ομάδα όχι οι ακριβοί» συμπλήρωσε, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήρια όλης της ομάδας στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς για την απώλεια του πατέρα του.