Φερέιρα: «Μεγάλη πρόκληση ο Άγιαξ, ας το πιστέψουμε» (video)

Να πιστέψουν ότι μπορούν να κατακτήσουν την πρόκριση παρά τη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους με τον Άγιαξ κάλεσε τους παίκτες αλλά και γενικά τους πάντες στην ομάδα ο Αμπέλ Φερέιρα.

«Για εμάς ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League ανεξαρτήτως αντιπάλου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το πετύχουμε», ανέφερε και απευθυνόμενος στους οπαδούς τόνισε:

«Αυτό που θέλω είναι να μας στηρίξουν οι οπαδοί και να το πιστέψουν».

PAOK FC / ΠAOK

@PAOK_FC

Abel ‘s quotes about the draw @AFCAjax @ChampionsLeague

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμπέλ Φερέιρα:

Για την κλήρωση με τον Αγιαξ:
«Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση το να αγωνιστούμε με μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άγιαξ. Είμαι σίγουρος ότι κανείς από το γκρουπ δεν τον ήθελε, όπως είμαι σίγουρος ότι καμία από τις υπόλοιπες ομάδες δεν ήθελε να τύχει με τον ΠΑΟΚ. Για εμάς ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League ανεξαρτήτως αντιπάλου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το πετύχουμε».

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:
«Αυτό που θέλω είναι να μας στηρίξουν οι οπαδοί και να το πιστέψουν. Θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη σε όλους τους οπαδούς της ομάδας, θέλουμε να γράψουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ και να μπούμε στους ομίλους του Champions League και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Όσο πιο ενωμένοι είμαστε, γινόμαστε πιο δυνατοί»