Φερέιρα-«Όπου κι αν παίζουμε να παλεύουμε για τη νίκη»!

Αυτό που επιθυμεί ο Αμπέλ Φερέιρα απ’ την ομάδα του, είναι όπου κι αν αγωνίζεται, όποιοι κι αν παίζουν, να δίνουν… μάχη για τη νίκη. Σε επίπεδο νοοτροπίας ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος μετά το νικηφόρο φιλικό στην Καλλιθέα επί του Παναθηναϊκού λοιπόν.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» αναφέρθηκε και στον Εσίτι, ο οποίος άργησε να προσαρμοστεί όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά ταιριάζει… γάντι με όλους τους υπόλοιπους χαφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα:

«Αυτό που εμείς προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να διατηρήσουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Όπου κι αν παίζουμε με όποια σύνθεση να παλεύουμε για τη νίκη. Σε αυτό το κομμάτι μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε».

-Πώς σας φάνηκε ο Εσίτι; Σας άρεσε μαζί με τον Σβαμπ;

«Ο Εσίτι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ξεχωριστή περίπτωση. Έχει δυσκολίες στην προσαρμογή του, κάθε ποδοσφαιριστής είναι μοναδική περίπτωση. Βοηθά πολύ ανασταλτικά και προσπαθεί επιθετικά. Με τα χαρακτηριστικά που έχει μπορεί να παίξει με τον Σβαμπ, με τον Ελ Καντουρί, όσο και με τον Νινούα όπως φάνηκε και σε αυτό το ματς».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy