Φερνάντο Βαρέλα: Η πρόταση από την Κίνα που του… παίρνει τα μυαλά

Όλα ανοιχτά για Bαρέλα και ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του 31χρονου αμυντικού με τον δικέφαλο λήγει, ως γνωστόν, το καλοκαίρι και οι σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται. Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος φέτος και πέρυσι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό και φαίνεται ότι υπάρχει ακόμη… δρόμος για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Όπως έχει φανεί εδώ και λίγο καιρό, προκύπτει ζωηρό ενδιαφέρον από την Κίνα και υπάρχει έντονη φημολογία για πρόταση με ετήσιες απολαβές ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Πρόσφατα, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πάουλο Τεξέιρα, είχε αναφέρει με δηλώσεις του, ότι οι διαπραγματεύσεις με τον ελληνικό σύλλογο έχουν σταματήσει, αλλά φαίνεται ότι εν τέλει τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να κάνει νέα προσπάθεια και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Σίγουρα, το οικονομικό είναι σοβαρός παράγοντας και αν ισχύουν τα περί 2,5 εκατ. ευρώ, τότε δεν μπορεί να… ματσάρει το συγκεκριμένο συμβόλαιο ο «δικέφαλος», αλλά σίγουρα θα έχει άλλα θετικά για τον Βαρέλα μια πιθανή συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς για παραμονή.

Θυμίζουμε, πάντως, πως χθες ο Γιώργος Γεωργιάδης με δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Σαββίδης θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να κρατήσει έναν από τους… στυλοβάτες του τίτλου στον ΠΑΟΚ. Ο Γεωργιάδης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ανέφερε πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.