Φοβερή δήλωση Βουγιούκα για Καλάθη

 

Αποκαλυπτική συνέντευξη στη Real News έδωσε ο Ίαν Βουγιούκας.

Για την προσθήκη των Πέιν και Τζέιμς: «Θα γίνουμε πιο αθλητικοί με τον Τζέιμς και τον Πέιν. Στο ρόστερ μας προστέθηκε ποιότητα και βάθος. Ο προπονητής τώρα θα πάρει τις σωστές αποφάσεις για τη διαχείριση των παικτών, που πλέον η αλήθεια είναι ότι είμαστε αρκετοί, ώστε να επιτευχθεί η κατάλληλη χημεία, για να μπούμε δυνατά στο τρίτο και τελευταίο σκέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, που ελπίζουμε να μας δώσει αρχικά το πλεονέκτημα και στη συνέχεια την πρόκριση στο Final 4».

Για την πίεση του κόσμου να προκριθεί η ομάδα στο Final 4: «Είναι πολύ φυσιολογικό, γιατί ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός, από τη μέρα που κατακτούσε το έκτο ευρωπαϊκό στέμμα, σχεδίαζε και ήθελε το επόμενο. Έτσι, είναι λογικό η διοίκηση, ο κόσμος, η ομάδα να λειτουργούν προς αυτή την κατεύθυνση και με αυτόν τον στόχο. Γι’ αυτό, άλλωστε, πήραμε δύο παίκτες ακόμα για το κάτι παραπάνω».

Για το μπάσκετ που παίζει ο Παναθηναϊκός: «Παίζουμε πολύ ενδιαφέρον μπάσκετ. Κάθε φορά μπαίνουν διαφορετικά σχήματα, που αναδεικνύουν διαφορετικές ικανότητες, ανάλογα με το παιχνίδι. Όλα ξεκινούν, βέβαια από τον Καλάθη που διευθύνει την ομάδα μας».

Για το τι θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας: «Αν συνεχίσουμε άτρωτοι σε τρία ματς στην πανίσχυρη έδρα μας, τα εκτός έδρας παιχνίδια θα κάνουν τη διαφορά, αρχίζοντας με τη Χίμκι την Παρασκευή. Μετά είναι τα ματς με τη Μακάμπι, τη Ρεάλ τη Μάλαγα και την Αρμάνι. Ελπίζω να μην πληρώσουμε τις κακές εκτός έδρας ήττες σε ματς που… τα είχαμε».

Όσο για την προσωπική του απόδοση: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον ρόλο μου. Το πιο σημαντικό είναι στον μικρότερο δυνατό χρόνο να δίνεις ανάσες, να είσαι πιο αποτελεσματικός και να κάνεις τη διαφορά σε διαφορετικές ανάγκες του παιχνιδιού».

Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τον ενισχυμένο Παναθηναϊκό: «Είμαστε δυνατοί, αθλητικοί και αποφασισμένοι».