Γ. Καμπερίδης: «Κλειδί η άμυνά μας»

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Mαteco, Γιώργος Καμπερίδης στο εβδομαδιαίο blog του στον ΕΣΑΚΕ ανέλυσε το τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος στο Σαββατιάτικο (22/1, 20:00) παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο blog του ο παίκτης του Δικεφάλου:

«Το κλειδί είναι η άμυνά μας

Η εβδομάδα που πέρασε μας βρήκε όλους με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς κάναμε την πρώτη μας νίκη στη Stoximan Basket League για το 2022. Σίγουρα δεν πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα…

Αρχικά χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους θα παρουσιαστούμε πλήρεις μετά από πάρα πολύ καιρό. Η επιστροφή του Malcolm Griffin θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι μας και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε και πάλι μαζί μας.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα καθώς ακολουθεί μια σειρά δύσκολων αγώνων, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια στη Αθήνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με πρώτο αυτό απέναντι στην ΑΕΚ και έπειτα τα άλλα δυο απέναντι σε Ιωνικό και Λαύριο. Η ΑΕΚ είναι μια επιθετική ομάδα άρα το κλειδί σε αυτό τον αγώνα θα είναι η άμυνά μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy