Γ. Μπάρλος αποκλειστικά στο Flashstars για τις business και τον Ατρόμητο Πατρών

Από τη πρώτη στιγμή, μέσα καλοκαιριού ήταν περίπου, όταν διέρρευσε από το patragoal και τον Αποστόλη Νικολόπουλο, η είδηση ότι ο ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρίας Barlos Ergon, Γιώργος Μπάρλος, θα συμμετάσχει στα διοικητικά του Ατρόμητου Πατρών, ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Κάποια ίσχυαν, ενώ κάποια άλλα εντάσσονται, κατά τη γνώμη μας, σε ονειροφαντασίες. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι έδειχνε και δείχνει διαφορετικός (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει) και πολύ ευφυής. Σε κάθε του βήμα και κίνηση, αναπτύσσει μια φιλοσοφική προσέγγιση ριζικά διαφορετική από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της περιοχής.

Αυτό το έχει δείξει με πολλούς τρόπος μέχρι σήμερα. Με μεταγραφές που πραγματοποίησε, καθώς και με το προ ημερών δείπνο που παρέθεσε στους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας των Ζαρουχλείκων σε γνωστό εστιατόριο του Ρίου. Μέχρι ακόμα και τα μηνύματά που εντέχνως περνάει μέσω των συνεντεύξεων του , όπως παραδείγματος χάριν, η δήλωση όλο νόημα σε γνωστή ιστοσελίδα : «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ-ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ».

Αυτή τη φορά, ο χειμαρρώδης και εκρηκτικός κος Μπάρλος, μιλώντας αποκλειστικά στο Flashsatrs, δηλώνει πως «σέβεται τους πάντες, μα δεν φοβάται κανέναν».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή : Ξεκίνησε η κουβέντα για την εταιρία του, Barlos Ergon, για την οποία μας είπε : «Η εταιρία μας, αναμφισβήτητα πρωταγωνιστεί στη κατασκευή δημοσίων έργων, καθώς επίσης η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον ελλαδικό χώρο, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, αναθέτοντας μας έργα μεγάλου βεληνεκές σε μια εποχή  όπου ο ανταγωνισμός περιορίζει τη σύναψη συμφωνιών κατά το επιθυμητό βαθμό. Θέλω να τονίσω ότι η ιδεολογία της θετικής και εποικοδομητικής σκέψης είναι η αρχή του παντός. Δεν διανοήθηκα ποτέ να μην κατορθώσω το οτιδήποτε έθεσα ως στόχο. Ίσως ακούγεται εγωιστικό, αλλά νιώθω υπερήφανος για την εικόνα της εταιρείας μας. Η οποία κέρδισε το σεβασμό μεγάλων εταιριών που συνεργαστήκαμε, αποδίδοντας έργο και συνέπεια».

Η συζήτηση ωστόσο επικεντρώθηκε κυρίως, σύμφωνα με την εξέλιξη της, σχετικά και με την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Οι απαντήσεις του δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας:  «Ο μόνος δρόμος του Ατρόμητου Πατρών ειν’ ο δρόμος της ανόδου».

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Να είστε σίγουροι πως η εξέλιξη του εν λόγω σωματείου-εννοεί τον Ατρόμητο Πατρών- υπό την καθοδήγηση μου, θα είναι ραγδαία και με δρώμενα που θα σας αφήσουν έκπληκτους. Επειδή, όπως έχω αναφέρει πως για μένα οι πράξεις μιλούν, θα σας διαβεβαιώσω ότι ο στόχος της ανόδου είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Το οποίο θα έρθει εις πέρας με τα επιθυμητά αποτελέσματα, που ευελπιστούμε. Αυτό που προέχει είναι να δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε τη χημεία μας. Όραμα μου, ο Σύλλογος να συμμετάσχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Εδώ θα είμαστε, για να δείτε ότι κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, είναι υλοποιήσιμο και θα επιτευχθεί , αφενός με τη βοήθεια του θεού-που πιστεύω- και αφετέρου με τη στήριξη του κόσμου των Ζαρουχλείκων. Πραγματικά, επιθυμούμε να κάνουμε υπερήφανη αυτή τη συνοικία της πόλης μας και μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή μου για το εν λόγω σωματείο. Επειδή γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται σε εισαγωγικά “περιορισμένης οικονομικά δυναμικής”, θα είμαι αυτός που θα κάνει τα πάντα ,για να νιώσουν όλοι δυνατοί και υπερήφανοι μέσω της ομάδας μας. Οι διακρίσεις και η εξέλιξη που οραματίζομαι θα έρθουν σύντομα, αρχής γενομένης από την νίκη μας έπειτα από 11χρονια σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος θα γίνει πόλος έλξης παιδιών, γονέων και γενικώς μιας υγιείς οικογένειας που θέλει τη πρόοδο μέσω προσπάθειας και αγώνα. Η επενδυτική και αναπτυξιακή προοπτική μου για τον Ατρόμητο δεν σταματάει εδώ, Αφού βρίσκομαι στο τελικό στάδιο συμφωνίας για την κατασκευή νέων πρότυπων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου  θα φιλοξενήσουν το σύλλογο μας.