Γ. Σαββίδης: «Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης φταίνε για όλα…»

Η τοποθέτηση – απάντηση του Γιώργου Σαββίδη σε φίλαθλο του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα που συνέβησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ.

Τα τρομακτικά επεισόδια έλαβαν χώρα πριν αλλά και κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να ετοιμάζει σκληρή τιμωρία για την Ένωση.

Στο πλαίσιο αυτό, ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ επεσήμανε το όνομα του Γιώργου Σαββίδη σε ένα σχόλιο, με το μέλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να δίνει την δική του απάντηση (σ.σ. ενεργοποιήθηκε ο νέος του λογαριασμός στο instagram).

Χαρακτηριστικά έγραψε: «ΠΑΟΚΙΑ ήταν εκεί, μάο μάο σε περιοδεία ρε. Όλη μέρα και όλη νύχτα μόνο ο ΠΑΟΚ είναι ένοχος για τα πάντα στην Ελλάδα, εγώ φυσικά και ο Ιβάν. Μόνο στην Τούμπα αν κάποιος κλ…, ολόκληρη η Ελλάδα και συμπεριλαμβανόμενου του Υφυπουργού Αθλητισμού θα μιλήσουν γι αυτό 24 ώρες την ημέρα. Μέχρι τώρα, ο Υφυπουργός μας έχει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει».

Η σχετική δημοσίευση που έκανε:

Παράλληλα λίγο αργότερα απάντησε σε νέο μήνυμα, όπου σημείωσε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά για τα δικά μας προβλήματα. Αυτό που λέω είναι, ότι αν κάποιος κλ… στην Τούμπα, ξεκινάνε να μιλάνε από τον Θωμά μέχρι τον Υφυπουργό και τον καθένα. Τι έγινε χθες; Που είναι ο Υφυπουργός να το… παίξει χαλαρός και αυστηρός; Που είναι τα… γνωστά κανάλια; Που είναι οι… γνωστοί δημοσιογράφοι; Που είναι οι δηλώσεις ότι είναι ντροπή. Αυτό είναι που λέω».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy