Γάνδη για ΠΑΟΚ: «Είναι μία εβδομάδα ενός εκατ. ευρώ και άνω!»

Μία εξαιρετικά κρίσιμη εβδομάδα διάγει η Γάνδη καθώς προέχει ο «τελικός» με τον ΠΑΟΚ και ακολουθεί το ντέρμπι με την Άντερλεχτ. Για εβδομάδα ενός εκατ. ευρώ και άνω έκανε λόγο ο αθλητικός διευθυντής των Βέλγων.

Ο Μισέλ Λουβαζί μίλησε για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, την κρισιμότητα της αναμέτρησης, εστιάζοντας γενικά στη δύσκολη εβδομάδα που διάγουν οι Βέλγοι: «Για εμάς είναι μια νέα εβδομάδα ενός εκατομμυρίου και άνω!», είπε αρχικά ο Βέλγος τεχνικός διευθυντής στο VTM News και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαστε πάντα σε τρία μέτωπα είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα; Από τη μια, αυτό είναι φυσικά αρετή. Από την άλλη όμως, η πρόσθετη επιβάρυνση είναι επιβάρυνση».

Για τη συνέχεια στην ευρωπαϊκή διοργάνωση ο Λουβαζί ανέφερε: «Αμφιβάλλω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το Conference League. Ειδικά αν κοιτάξετε τους συλλόγους που είναι ακόμη μέσα στην διοργάνωση».

Για τους στόχους της Γάνδης μέχρι το τέλος της σεζόν: «Στόχος μας για τη σεζόν ήταν να φτάσουμε στα playoff της πρώτης πεντάδας. Πότε θα είμαι ικανοποιημένος; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Ο τελικός του Κυπέλλου δεν είναι πλέον ένα σενάριο. Πολλοί λένε -ότι μαζί την Άντερλεχτ- είμαστε η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στο Βέλγιο. Δεν έχει σημασία να παίζεις καλό ποδοσφαιρο πια. Τις επόμενες εβδομάδες μετράει να κερδίζουμε παιχνίδια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy