Γαβριηλίδης: «Η αστυνομία δεν ήταν εξουσιοδοτημένη για να εκφράσει ξεκάθαρη θέση»

Αδυναμία να πάρει ξεκάθαρη θέση για τις συνθήκες διεξαγωγής του Κυπέλλου πριν πάρει ξεκάθαρη εντολή από την κυβέρνηση παρουσίασε η ΕΛ.ΑΣ στη σύσκεψη για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης.

«Ό,τι και να πούμε τώρα είναι παρακινδυνευμένο. Από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ δεν μπόρεσε να μας πει αν μπορούμε να έχουμε φιλάθλους ή όχι, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Μας παρέπεμψαν για τη Δευτέρα. Δεν είναι η αστυνομία εξουσιοδοτημένη να μας μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Θα γίνει σύσκεψη με το υπουργείο και την αστυνομία, στην οποία δεν είμαστε προσκεκλημένοι. Η ΕΠΟ και οι ομάδες περιμένουν. Ήδη έγινε μια κουβέντα για εισιτήρια, διαπιστεύσεις και προσκλήσεις, αλλά περιμένουμε. Το να γίνεται αυτό πέντε μέρες πριν τον τελικό είναι πολύ αργά, αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνω στις γιορτές, οι ημιτελικοί έγιναν αργά και έτσι καθυστερήσαμε», τόνισε.

Για το αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής έδρας είπε: «

Είναι θέμα της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως είπε ο κ. Δέδες».

Τέλος, για τη χρήση του VAR στον τελικό ανέφερε: «Θα γίνει μια δοκιμή στο Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, θα δούμε πώς θα πάει και ανάλογα θα αποφασίσουμε αν θα μπει και το VAR», ενώ πρόσθεσε πως «… εξ όσων γνωρίζω, μόνο στο ΟΑΚΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR».