Γαβριηλίδης: «Μπαράζ για ΠΑΟΚ και Άρη αν ισοβαθμίσουν στο Κύπελλο»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που ΠΑΟΚ και Άρης ισοβαθμίσουν στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, τότε θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την πρώτη θέση.

Ο επιτετραμμένος της Ομοσπονδίας σε ζητήματα της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε στον ρ/σ Arena FM 89.4, αναφέροντας το ενδεχόμενο μπαράζ μεταξύ των συμπολιτών της Θεσσαλονίκης, ώστε να ξεκαθαρίσει έτσι η πρωτιά σε περίπτωση που ισοβαθμίσουν.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του κ. Γαβριηλίδη για το ζήτημα:

«Υπάρχουν επτά περιπτώσεις ισοβαθμιών. Αν ξεπεραστούν όλες αυτές, τότε θα προβούμε σε μπαράζ. Εμείς για να διαφυλάξουμε κάτι τέτοιο, θα βάλουμε τις δυο ομάδες να αγωνιστούν την ίδια ώρα και την ίδια μέρα. Χτες είχαμε μια σύσκεψη για το θέμα και πάρθηκε η απόφαση να αγωνιστούν ίδια μέρα Άρης και ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν φέρουν το ίδιο σκορ οι δυο ομάδες, πάντως, όσο κι αν το έχουμε ψάξει θα πρέπει να γίνει μπαράζ.

Για να καλύψουμε την υποχρέωση που είχαμε στην τηλεόραση, ήταν καλά όλα μέχρι τώρα. Δεν είχαν προκύψει τέτοια θέματα, αλλά αναγκαστικά πρέπει τα δυο παιχνίδια να γίνουν ίδια μέρα και ίδια ώρα, για να διαφυλαχθούν κάποια πράγματα. Στο κάτω-κάτω είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου αυτή. Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ως επιτροπή ήταν να έρθουμε σε συνεννόηση με το κανάλι, να μεταδοθούν όλα τα ματς την ίδια ώρα από αυτόν τον όμιλο, τίποτα περισσότερο».