Γεμάτη ΠΑΟΚ η γιορτή αλληλεγγύης

Έντονο ΠΑΟΚτσήδικο χρώμα θα έχει η «1η γιορτή Αλληλεγγύης» στην Κατερίνη, όπως ονομάζεται το φιλανθρωπικό φιλικό στο οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι οι «Πιερία Stars» με τους «Super League Stars».

 

Αρκετοί παίκτες από τη Super League θα δώσουν σήμερα (22/5) στις 18:00 ένα φιλικό ματς για να ενισχυθεί το Ίδρυμα Βενιαμίν και το ειδικό νηπιαγωγείο της Κατερίνης

Σε αυτήν την φιλανθρωπική δράση θα συμμετέχουν αρκετοί νυν και πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ καθώς θα αγωνιστούν οι Δημήτρης Γιαννούλης, Λάζαρος Λάμπρου, Γιάννης Μυστακίδης, Στέλιος Μαλεζάς, Δημήτρης Χατζηισαΐας αλλά και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Γιώργος Ζησόπουλος, Απόστολος Γιάννου και Γιώργος Μακρής.

Μαζί τους θα βρεθεί και η Ζωή Νάση της γυναικείας ομάδας του Δικέφαλου!

Παρών θα είναι και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής και ορισμένοι ακόμη εν ενεργεία παίκτες μεταξύ των οποίων ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Σπύρος Ρισβάνης, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Σάκης Παντελιάδης και ο Σάββας Τσαμπούρης, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Γιώργος Καραγκούνης!

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πιερικού και τα εισιτήρια διατίθενται και από περίπτερο στο κέντρο της Κατερίνης.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy