Γη και ύδωρ…δίνουν οι Άραβες στον Πρίγιοβιτς!

Όπως έγινε γνωστό το βραδύ της Παρασκευής, η Αλ Ιτιχάντ κάλυψε την ρήτρα αγοράς του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ύψους 10 εκ. ευρώ, προσφέροντας παράλληλα στον Σέρβο επιθετικό, μυθικό συμβόλαιο με τρελό ποσό.

Οι Σαουδάραβες συγκεκριμένα προσφέρουν στον 28χρονο επιθετικό του Δικεφάλου 25 εκατομμύρια καθαρά για συμβόλαιο 4,5 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK θα υπερβαίνει τα 30 εκατομμύρια, βάση των μπόνους που προσφέρουν οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ στον Πρίγιοβιτς.

Συγκεκριμένα οι Σαουδάραβες προσφέρουν στον Σέρβος επιθετικό εκτός από τα 25 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και μπόνους εφόσον η Αλ Ιτιχάντ ξεσκολίσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά και μπόνους επίτευξης συγκεκριμένου αριθμού γκολ.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ έχουν φροντίσει να μπει και μπόνους για επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει, εκτοξεύοντας έτσι το μυθικό ποσό που προσφέρουν στον Σέρβο επιθετικό, για να τον πείσουν να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy