Γη και ύδωρ…ετοιμάζονται να δώσουν στον ΠΑΟΚ για Λημνιό-Γιαννούλη!

Είναι αδιαμφισβήτητα -όπως εύστοχα γράφτηκε- οι δύο… μεγάλοι Μήτσοι του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν. Οι δύο Δημήτρηδες, Γιαννούλης και Λημνιός, «οργιάζουν» τόσο με τη φανέλα του Δικέφαλου όσο και της Εθνικής.

Συνέχεια στο εξαιρετικό σερί των εμφανίσεων τους, την περασμένη Παρασκευή στο Ερεβάν, όπου οι δυο τους ήταν οι κορυφαίοι της Εθνικής και μοιραία η αποψινή συνέχεια με τη Φινλανδία αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία για τους απανταχού scouts να συρρεύσουν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να τους παρακολουθήσουν.

Διψήφιος αριθμός ομάδων απ’ όλη την Ευρώπη θα έχoυν απόψε μάτια στο Στάδιο. Και κακά τα ψέματα, το μεγαλύτερο μέρος αυτών, για το δίδυμο του ΠΑΟΚ θα έχει ταξιδέψει. Δεδομένο το ενδιαφέρον, τόσο που να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως για τον Δημήτρη Γιαννούλη η ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ θα καλυφθεί στην επερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από κάποια πρόταση.

Πρόθεση του Δικέφαλου είναι η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του αριστερού μπακ, με αύξηση της ρήτρας. Δύσκολο ομολογουμένως (ειδικά αν συνυπολογιστεί και η ανάγκη για πωλήσεις), πλέον ρεαλιστικό σενάριο είναι η επιδίωξη από πλευράς ΠΑΕ να συμφωνήσει τον Ιανουάριο, κρατώντας όμως τον παίκτη στο ρόστερ του ως το καλοκαίρι.

Όσο για τον Δημήτρη Λημνιό τώρα. Όπως έχει γραφτεί και παλιότερα,  πρόταση στο ύψος της δικής του ρήτρας (σ.σ. 15 εκατ.) αποκλείεται. Αυτό επιτρέπει στην ΠΑΕ μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση ενδεχόμενων προτάσεων και γι’ αυτό στην Τούμπα δεν ανησυχούν τόσο για άμεση πώληση του 21χρονου εξτρέμ.

Θέλουν και εδώ να προχωρήσουν σε ανανέωση συμβολαίου, αφού αυτό του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21, οπότε επιβάλλεται να προχωρήσουν σε μια τέτοια ενέργεια, τουλάχιστον όμως τα δεδομένα δεν φαίνεται να είναι τόσο «πιεστικά» όσο είναι αυτά του Δημήτρη Γιαννούλη.

Και επίσης, τη δεδομένη στιγμή ούτε στον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι έστω ενήμεροι πως θα προκύψει πρόταση τον Ιανουάριο, ούτε κατ’ επέκταση έχουν θέσει ένα μίνιμουμ αποδεκτό ποσό που θα μπορούσε να «συγκινήσει» τους πρωταθλητές.

Επαναλαμβάνουμε, ο ορίζοντας τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα για να συζητήσει το οτιδήποτε για τον διεθνή εξτρέμ είναι το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις τον Ιανουάριο (χωρίς όμως να υπάρχουν προς στιγμήν ούτε καν ενδείξεις για κάτι τέτοιο, πέραν του αυξημένου scouting που γίνεται για τον Λημνιό), αλλά αυτές ούτε έχουν «ποσοτικοποιηθεί» (από καμία πλευρά), αλλά και από τη στιγμή που δεν πρόκειται ούτε καν να προσεγγίσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης δεν «ανησυχούν» την «ασπρόμαυρη» διοίκηση.