Για ποιον προπονητή φτιάχνουν ειδικό δωμάτιο καπνίσματος

 

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα επιτρέπετε το κάπνισμα για τον προπονητή της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, στο γήπεδο της Λειψίας. Γιατί οδηγήθηκαν σ’ αυτή την απόφαση οι Γερμανοί.

H Λειψία υποδέχεται τη Νάπολι στο δεύτερο παιχνίδι για την φάση των »32» του Europa League, έχοντας προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 3-1 στο San Paolo.

Οι προετοιμασίες για την αναμέτρηση με τους »παρτενοπέι» είναι εντατικές, ενώ εργασίες πραγματοποιούνται και στο χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου.

Ο λόγος ακούει στο όνομα Μαουρίτσιο Σάρι. Ο προπονητής της Νάπολι είναι γνωστός για την συνήθεια του να καπνίζει πριν, μετά, αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων της ομάδας του.

Ο γερμανικός σύλλογος, λοιπόν, διευκολύνει τον… θεριακλή Ιταλό τεχνικό, διαμορφώνοντας έναν ειδικό χώρο στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, ώστε να μπορεί ο Σάρι να καπνίζει ανενόχλητος.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Λειψίας θα απενεργοποιήσουν και τους ανιχνευτές καπνού για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα!

Η κίνηση αυτή ήταν επιθυμία και της Νάπολι, με τον σύλλογο της νότιας Ιταλίας να καλύπτει μέρος του κόστους για την διαμόρφωση αυτού του χώρου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy