Για τις σκέψεις του σχετικά με το μέλλον μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Μια διαφορετική συνέντευξη με μικρά παιδιά σε ρόλο δημοσιογράφων παραχώρησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Μεταξύ άλλων, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις σκέψεις σχετικά με το μέλλον του αλλά και στη συνεχή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις.

«Έδειξα τις προθέσεις μου με την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα…».

Όσο για το αν κουράζεται περισσότερο στις προπονήσεις ή στα παιχνίδια, ο Πασχαλάκης σημείωσε: «Θα σου πω ότι στις προπονήσεις υπάρχει μεγαλύτερη κούραση. Γιατί εκεί καθημερινά δουλεύεις ώστε να είσαι έτοιμος και ψυχολογικά αλλά και σωματικά στον αγώνα. Στον αγώνα μπορεί να χρειαστείς να επέμβεις μόνο σε μια φάση αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για να το καταφέρεις. Επομένως μέσα από τις προπονήσεις προετοιμάζεσαι για το παιχνίδι».

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου απόλαυσε την εμπειρία της Συνέντευξης Τύπου με τα μικρά παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.

Πριν από λίγο, οι «ασπρόμαυροι» δημοσίευσαν στα social media την ξεχωριστή selfie του διεθνή γκολκίπερ με τους μικρούς δημοσιογράφους, με τη λεζάντα «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ» να τη συνοδεύει:

PAOK FC / ΠAOK

@PAOK_FC

That’s football. Actually that’s … That’s