Για το διπλό στην Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ θα είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα για την όγδοη αγωνιστική της Basket League την Κυριακή. Ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στο πρωτάθλημα με τα ασπρόμαυρα μετά από έξι χρόνια.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα του «Δικεφάλου» ξεκίνησε με την ανάλυση των Θεσσαλών με τη χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής στο «Παλατάκι».

Στην αποστολή για την Καρδίτσα βρίσκονται οι: Γιανίκ Φράνκε, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Νέιτ Ρένφρο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζέιλεν Ράιλι, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό πόδι και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε το Σάββατο κατέστησαν αδύνατη τη συμμετοχή του. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβάλλεται σε πρόγραμμα θεραπείας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy