Για το διπλό…στην Ρόδο ο ΠΑΟΚ!

Παιχνίδι κομβικής σημασίας αναμένεται να δώσει στην Ρόδο απέναντι στον τοπικό Κολοσσό ο ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League (27/10 – 15:45 – ERT Sports)

Ο Κώστας Φλεβαράκης, ταξίδεψε με όλους του τους παίκτες για το νησί των Δωδεκανήσων, με την συμμετοχή όμως των Λιούις, Σχίζα και Σαρικόπουλου να κρίνεται την τελευταία στιγμή, καθώς και οι τρεις αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού στην προπόνηση της Παρασκευής (26/10), όντας αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αμφότερες στο 1-3, γεγονός που κάνει τον εν λόγω αγώνα ακόμα πιο κρίσιμο, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Κώστα Φλεβαράκη:

«Διανύουμε μία εβδομάδα, στην οποία είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Η προετοιμασία μας, πάντως, πήγε όσο καλύτερα μπορούσε και παρά τα προβλήματα, η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να πάρει μιας σπουδαίας σημασίας νίκη, η οποία θα έχει διπλή αξία αν έρθει μακριά από την έδρα μας.

Ο Κολοσσός είναι μια γεμάτη ομάδα με πολύ ικανούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη ρακέτα. Το πρώτο που χρειάζεται είναι να βγάλουμε ενέργεια για 40 λεπτά και αυτό νομίζω ότι είναι το κλειδί για εμάς. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά σε καλή μέρα και με ενέργεια.

Ο Κολοσσός θέλει μεγάλη προσοχή. Έχει κάποιους παίκτες, όπως ο Tyrone Brazelton και ο Donovan Jackson, οι οποίοι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι. Επίσης, έχει κάποιους εξαιρετικούς σουτέρ, όπως ο Mike Bruesewitz και ο Νικ Παύλος. Το θέμα της ενέργειάς μας είναι σημαντικό για να ανταπεξέλθουμε και στην άμυνα, γιατί ο Κολοσσός παίζει πολύ επιθετική άμυνα. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο».

Διαιτητές: Καρακατσούνης-Ψαριανός-Πιτσίλκας (Ξάνθος)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy