Για τρεις ώρες θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια της Τούμπας ανήμερα του μεγάλου τελικού, για λίγα εισιτήρια που απέμειναν προς διάθεση

Το ταξίδι των φίλων του ΠΑΟΚ για την Αθήνα απ’ τη βόρεια Ελλάδα, θα αρχίσει τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/5). Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι φίλοι του «δικέφαλοι» ίσως αποφασίσουν τελευταία στιγμή να ακολουθήσουν την ομάδα τους στην πρωτεύουσα και να τη στηρίξουν στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει έναν αριθμό εισιτηρίων που δεν έχει πωληθεί ακόμη. Πρόκειται για περίπου 1.000 «μαγικά χαρτάκια». Όπως ενημέρωσε ο «δικέφαλος», αυτά θα τεθούν στη διάθεση των οπαδών στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας για τρεις ώρες.

Συγκεκριμένα, ανήμερα του τελικού Κυπέλλου Λουξ, θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια από τις 9:00 έως τις 12:00 το πρωί. Μόνο από εκεί θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας εισιτήρια. Αν πάλι δεν έχει εξυπηρετηθεί κάποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ από Αθήνα ή νότια Ελλάδα, πρέπει να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 2310-954099, το Σάββατο 21/5 από τις 09:00 έως τις 12:00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy