Γιαννακόπουλος για Σαββίδη και ΠΑΟΚ! (video)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στo SDNA από την Θεσσαλονίκη για μπάσκετ, Final 4, ποδόσφαιρο και για την σχέση του με την οικογένεια Σαββίδη, αναλύοντας παράλληλα και την επίμαχη ατάκα... ΠΑΟΚάρα που «σήκωσε» μεγάλη συζήτηση.

Ο σκοπός της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη ιερός. Στο πλαίσιο του Ιατρικού Συνεδρίου των Ενόπλων Δυνάμεων, παραβρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Γιαννακόπουλου προκειμένου να παραλάβει την τιμητική πλακέτα για τον Παύλο, μια μικρή αναγνώριση της σπουδαίας και μεγάλης προσφοράς του στον οργανισμό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και δεσμεύτηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και η εταιρεία του θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων, στα χνάρια του Παύλου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στο SDNA για την παρουσία του στην πόλη της Μακεδονίας ενώ μπήκε και σε πιο αθλητικά – μπασκετικά μονοπάτια.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στην έναρξη των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, στον στόχο που έχουν φέτος οι «πράσινοι» ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει και την αναγκαιότητα ύπαρξης του ανταγωνισμού μέσα στο μπάσκετ.

Γιαννακόπουλος: «Η οικογένεια Σαββίδη σέβεται την θρησκεία, την πατρίδα – Αυτά μας ενώνουν»
Μαζί με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέλεξαν το Μακεδονία Παλλάς για την διαμονή τους ενώ χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που «ανέβασε» με την άφιξή του στο ξενοδοχείο το βράδυ της Παρασκευής και την ατάκα… ΠΑΟΚάρα, ταγκάροντας τον Γιώργο Σαββίδη.

Η απάντηση του γιου του μεγαλομετόχου ήταν άμεση, κάνοντας λόγο για… Προεδράρα. Φυσικά, ο διαδικτυακός διάλογος των δύο ανδρών συζητήθηκε έντονα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει την δική του απάντηση:

«Εγώ Παναθηναϊκός γεννήθηκα και Παναθηναϊκός θα πεθάνω, αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Τώρα όταν παίζουν δύο ομάδες άλλης πόλης και τυχαίνει ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες να είναι προσωπικός φίλος, ε θα ευχηθώ να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Από κει και πέρα θα ήθελα να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και αν είναι καλύτερος όντως να κερδίσει. Η οικογένεια Σαββίδη σέβεται την θρησκεία, την πατρίδα, είναι άνθρωποι οικογενειάρχες και αυτό είναι που μας ενώνει…».