Γιάννης Γιαννούλης: Δεν Κ(ώ)λοσ-σε στη Ρόδο ο ΠΑΟΚ- Πού κρίθηκε η νίκη

Aπό τον Γιάννη Γιαννούλη

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη την περασμένη Τετάρτη, σήμερα ο ΠΑΟΚ έκανε εξίσου στη Ρόδο ένα μεγάλο διπλό. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο για να τον προπονητή να έχει συγκεντρωμένη την ομάδα μετά από μεγάλες νίκες, γιατί τα μυαλά των αθλητών-παιδιών, παίρνουν γρήγορα αέρα.

Τέλος πάντων το πήγε καλά το ματς ο coach Παπαθεοδώρου, κράτησε χαμηλά το σκορ του αγώνα , ειδικά μέχρι το 30’, με σκληρές άμυνες και έξυπνα φάουλ, και δεν άφησε καθόλου τον Κολοσσό να τρέξει. Αφού αυτό είναι το ατού της στο γήπεδό της. Ο Κολοσσός άμα δεν έχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, χάνει πολύ από το παιχνίδι του. Ο ΠΑΟΚ αν και πολύ άστοχος στα δίποντα, βρήκε πάρα πολλές λύσεις από τα τρίποντα,και με τρελό ποσοστό, πάνω από 50 τοις εκατό. Κατάφερε να κερδίσει και να βλέπει την τετράδα, που αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας για φέτος.

Λίγο η κούραση, λίγο το άγχος, άμα έβαζε δύο με τρεις βολές ακόμα στα τελευταία λεπτά,θα είχε πάρει και τη διαφορά στο σκορ.

Γκος και Ζάρας τραβήξανε την ομάδα με τα μακρινά σουτ, και πιστεύω πρέπει να βάλουν στην ομάδα πιο πολύ τον Τζάκσον, ειδικότερα στην επίθεση, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και αυτός και να υπάρχει μία ακόμη απειλή μέσα από την ρακέτα.

P.S: 7στα 23 δίποντα,

και 13 στα 24 τρίποντα…

Να το κοιτάξουμε λίγο αυτό παιδιά!!