Thursday, April 18g-point.gr

Γιάννης Γιαννούλης για τον ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ μας, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ “Τον ζήλευα ρε γαμ@το, τον ζήλευα πολύ”

 

Όταν πριν από μερικά χρόνια με ήρθε η ιδέα να φτιάξω το G-Point.gr είχα σκοπό να κάνω μερικές συνεντεύξεις από σπουδαίους αθλητές εκτός του χώρου μου το μπάσκετ .Ο πρώτος που σκέφτηκα ήσουν εσύ Αλέξανδρε και ο λόγος είναι ότι πάντα σε ζήλευα για την σπουδαία καριέρα σου  ΔΙΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ χώρια τα παγκόσμια ευρωπαϊκά και πανελλήνια μετάλλια που έχεις  κατακτήσει.

Η ζήλια μου είναι (γιατί ακόμα την έχω) γιατί στην Καρδίτσα που μεγάλωσα η πρώτη μου αγάπη ήτανε το  TAE KWON DO και αυτό ήταν που ήθελα να κάνω στην ζωή μου ,όμως το ύψος μου με το απαγόρευσε αυτό και ο Δάσκαλος μου με έδιωξε γιατί οι ψηλοί δεν μπορούν να κάνουν καριέρα σε αυτό το άθλημα  με είχε πει στην δύσκολη ηλικία τον 15 ετών !!!

Κλάματα ,φωνές και πολύ μεγάλη στενοχώρια αλλά εκεί ο πατέρας μου με καλωσόρισε στην πραγματικότητα  και με εξήγησε πολύ νωρίς πως  είναι η ζωή των μεγάλων που δεν είναι όλα στρωμένα ρόδινα !!!

Δοκίμασα διάφορα αθλήματα εκείνη την περίοδο και κατέληξα στο μπάσκετ (πάλι καλά ).

Στον Άγιο Κοσμά στα σπίτια τον αθλητών  στην Αθήνα ο Αλέξανδρος ήταν νέος μπαμπάς στον μεγάλο τον γιο και την ιδία περίοδο γεννήθηκε το τρίτο μου παιδί η Μαρία .κάναμε παρέα και βγάζαμε βόλτες με τα καρότσια τα παιδιά  μας και περάσαμε πολύ καιρό μαζί.

Τον ζήλευα ρε γαμώτο, τον ζήλευα πολύ, με όλα αυτά που με έλεγε για τους αγώνες του  για τις προπονήσεις για το ξύλο που έδινε για τα κλωτσομπουνια που έριχνε για τούς τραυματισμους του για τις νίκες τις ήττες για όλα ,ήθελα εγώ να ήμουν στην θέση του ,αλλά και για το παράπονο του που τον θυμόταν ο κόσμος και οι δημοσιογραφοι μόνο όταν έκανε μια μεγάλη  νίκη η ένα μετάλλιο !!!

Διάβασε  Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το τεράστιο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα

Άρα ο πρώτος που ήθελα να κάνω συνέντευξη ήσουν εσύ φίλε μου

Το ραντεβού κλείστηκε στο γυμναστήριο του στην Πολίχνη  εγώ έχω πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο μου σαν δημοσιογράφος ενώ αυτός δεν σταμάταγε  να γελάει  ειδικά μόλις τον ζήτησα να βάλει την στολή του για την συνέντευξη γιατί τον έχω μια έκπληξη.

Βάζει την στολή και περιμένει ……………

Μετά από λίγο κάνω εμφανίσει  με την ΔΙΚΗ μου στολή που φόραγα στα 15 μου!!!

Με 10 πόντους πιο ψήλος και 25 κιλά πιο χόντρος  Θεέ μου πως μπήκα μέσα εκεί χαχαχαχα !!!!!!!!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο κάθε 2 λεπτά σταμάταγε  και γέλαγε  μαζί μου ο Αλέξανδρος (χαχαχαχααχαχ) με την στολή έτοιμη να σκιστεί σε  3 μεριές  !!!!

Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν και η καλύτερη συνέντευξη του κόσμου αλλά έχει πολύ γέλιο

ΥΣ. Όταν συναντηθήκαμε έκανα και εγώ όπως κάνουν κάτι τύποι (αμα δεν ήμουν τόσο ψήλος θα ήμουν και εγώ Ολυμπιονίκης αδελφέ μου  …Άμα δεν με έτρωγαν οι μάνατζερ θα έπαιζα και ΝΒΑ  εγώ ,όπως με  λένε διάφοροι και  σε μένα )

ΥΣ1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ  ,ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΑΜΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

ΥΣ2 Δώρα κράτα γερά κορίτσι

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ …

ΑΝΤΙΟ ΓΙΓΑΝΤΑ…

ΑΝΤΙΟ LEGEND…

Διαβάστε και δείτε την συνέντευξη  από την 1 Μαρτίου του 2018

Γιαννούλης VS Νικολαΐδης: Αντιμέτωποι σε έναν διαφορετικό αγώνα Τae Κwon Do με πολλές αποκαλύψεις(βίντεο)

 

 

Γιάννης Γιαννούλης