Γιάννης Μαλλιάς: Ο μετρ των σουξέ, κομμωτής πολλών αστέρων στη Θεσσαλονίκη

Η στιχουργική είναι η μεγάλη του αγάπη, για αυτό και χρόνια τώρα, έχει δώσει τα μεγαλύτερα σουξέ, σε σπουδαίους καλλιτέχνες, που έχουν μείνει διαχρονικά στην ιστορία της μουσικής.

Ποιος δεν έχει τραγουδήσει το «Από το Βορρά μέχρι τον Νότο» του Βασίλη Καρρά, το «Δεν έχεις φύγει» του Νίκου Βέρτη, το «Μακριά από εμάς» του Νίκου Μακρόπουλου, το «Φύγε και εσύ» του Πάνου Κιάμου, το «Πού είναι ο Παράδεισος» του Τόλη Βοσκόπουλου, και άλλα πολλά τραγούδια,που φέρουν την υπογραφή του Γιάννη Μαλλιά.

Η αγάπη του όμως για την κομμωτική, που «βράζει» μέσα του χρόνια τώρα, ήταν πάντα η δεύτερη δημιουργική διέξοδός του, καταφέρνοντας να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη, το hair spot των επωνύμων και όχι μόνο.

Στο ολοκαίνουργιο υψηλών προδιαγραφών κομμωτήριο του, «Mallias Coiffure» που άνοιξε πρόσφατα στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης (Νικομηδείας 11) μαζί με την γνωστή hairstylist και συνέταιρό του Σοφία Δούκα,που έχουν εξασφαλίσει  ότι πιο υπερσύγχρονο κυκλοφορεί σε θεραπείες μαλλιών και τεχνικές χρωμάτων (hair colorist και keratin exprerts), έχει γίνει το στέκι των επωνύμων.

Μην απορήσετε αν στο κομμωτήριο του Γιάννη Μαλλιά, δίπλα σας κουρεύεται ο Νίκος Κουρκούλης, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Γιαννούλης, ή φτιάχνει τα νύχια της, κάποια γνωστή τραγουδίστρια…

Για περισσότερες πληροφορίες για τις παροχές του «Mallias Coiffure» μπείτε στην επίσημη σελίδα στο Facebook, «Μallias Coiffure» και ανακαλύψτε τη μοναδική τεχνική κερατίνης και αλλαγής χρωμάτων μαλλιών, που κάνουν «θαύματα».