Γιάννης Μπουζούκης: Η σχέση εκτίμησης με τον Βιεϊρίνια

Ο νεαρός χαφ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο καθώς το προηγούμενο που είχε τελείωνε το καλοκαίρι του 2020.

Τελικά, οι «πράσινοι» έπεισαν τον Μπουζούκη και τον έδεσα για τα επόμενα χρόνια. Το διάστημα που το μέλλον του νεαρού ήταν αβέβαιο, αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον. Μια από αυτές ήταν ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης είχε εκφραστεί πολλές φορές με θετικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει εκφραστεί πολλές με θετικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, φέρεται σε αρκετές περιπτώσεις να έχει προτρέψει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν κίνηση.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας livesport αναφέρει:Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τον Μπουζούκη το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, με προτροπή Βιεϊρίνια, ο οποίος είπε στη διοίκηση “πάρτε τον Μπουζούκη, είναι παικταράς”, γιατί ο Παναθηναϊκός ζήτησε 3 εκατ. ευρώ και τον… μισό Λευκό Πύργο από τον ΠΑΟΚ, η σχέση όμως παραμένει.

Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ του Πορτογάλου και του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος μολονότι λίγα λεπτά νωρίτερα, ενώ ο Βιεϊρίνια είχε ισοφαρίσει λίγο πριν την ομάδα του από τα 11 μέτρα, πλησίασε, τον αγκάλιασε, τον φίλησε και αντάλλαξαν κάποια λόγια εκτίμησης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy