Γιαννούλης: «Να δοκιμάσω τα όριά μου κόντρα στις κορυφαίες ομάδες»

Έτοιμος να δοκιμάσει τα όριά του κόντρα στις κορυφαίες ομάδες και στους κορυφαίους παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του από τη Νόριτς.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Τους πρώτους μήνες ήμουν δανεικός, τώρα υπάρχει η συμφωνία για μεταγραφή και ανυπομονώ πολύ για την επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω ανάμεσα σε τόσο μεγάλους παίκτες και ομάδες και να δοκιμάσω τα όριά μου ως ποδοσφαιριστής. Πιστεύω πως θα είναι δύσκολο να παίξεις αντίπαλος με αυτές τις ομάδες, αλλά νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις κορυφαίες ομάδες. Το να βρεθώ σε μια νέα χώρα ήταν δύσκολο για εμένα στην αρχή, αλλά όλοι εδώ πέρα είναι φιλικοί. Τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι πραγματικά πολύ καλά, είμαστε μια οικογένεια», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

O Γιαννούλης την περασμένη σεζόν είχε 16 εμφανίσεις με μία ασίστ με τη φανέλα της Νόριτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy