Γιαννούλης: Παίζει αύριο με την Ξάνθη…και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!

Ένας απόλυτα επιτυχημένος κύκλος στην καριέρα του Δημήτρη Γιαννούλη φτάνει στο τέλος του, αφού ο Έλληνας αριστερός μπακ θα πραγματοποιήσει στο ματς με την Ξάνθη την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Ο νεαρός μπακ που… έπιασε Περιστέρι έχοντας μόλις 24 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα της Βέροιας και κατάφερε μόλις σε 1,5 χρόνο να πάρει φανέλα βασικού με τον Ατρόμητου και να χριστεί διεθνής, έχοντας μάλιστα δύο συμμετοχές, από τη Δευτέρα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι συζητήσεις των δύο ομάδων έχουν οδηγηθεί σε συμφωνία, ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να λυθεί το θέμα του και να μην τραβήξει άλλο και έτσι το ματς με την Ξάνθη θα είναι το τελευταίο του με τον Ατρόμητο.
Αυτό από τη μία πλευρά, σημαίνει ότι στον Ατρόμητο υπάρχει αισιοδοξία (σχεδόν βεβαιότητα) ότι το θέμα του Ουάρντα θα κλείσει θετικά και από την άλλη, ότι ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό, θα βρεθεί λύση για τα ανταλλάγματα, ώστε να «σπάσει» η συμφωνία που υπήρχε για δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy