Γιαννούλης: Τον «κυνηγάει» ακόμα η Ρεν

Η Ρεν δεν έχει αποσυρθεί από την προσπάθεια απόκτησης του νεαρού μπακ και δεν αποκλείεται να χτυπήσει ξανά την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η Ρεν έκανε κίνηση για την απόκτηση του Έλληνα μπακ, καταθέτοντας μια άκρως δελεαστική πρόταση στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα προσέφερε 4,2 εκατομμύρια ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος όμως την απέρριψε, καθιστώντας σαφής τις προθέσεις του για τον νεαρό αμυντικό. Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο ότι οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν πάρα πολύ στον Γιαννούλη, με τον Αμπέλ Φερέιρα να τον έχει βασικό στα πλάνα του. Βέβαια, ο Έλληνας μπακ συνεχίζει να ενδιαφέρει τη Ρεν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», η γαλλική ομάδα δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, και κάποιες κορυφαίες πορτογαλικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Έλληνα μπακ, με την Μπενφίκα να είναι και η μόνη που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, scouting όμως των Λουζιτανών είναι πολύ, μα πάρα πολύ πρώιμο, γι’ αυτό το μόνο που κρατάμε εν όψει Ιανουαρίου για τον διεθνή αριστερό μπακ είναι το δεδομένο – και σίγουρα θα ανανεωθεί – ενδιαφέρον της Ρεν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy