Γιατί έμεινε ημίγυμνος μέσα σε ταξί ο Λέο Μάτος

Το πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟΚ είχε αναχωρήσει για το Άκτιο, απ’ όπου η αποστολή του Δικεφάλου θα «πετούσε» για τη Θεσσαλονίκη, έχοντας στις αποσκευές το διπλό κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της δεν βρισκόταν ο Λέο Μάτος, που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με ταξί για την Αθήνα, προκειμένου να δώσει το παρών, όπως και έγινε χθες (29/1), στην εκδήλωση για τους κορυφαίους της περυσινής σεζόν που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ.

Λίγο πριν μπει στο ταξί, μία θαυμάστριά του, Αγρινιώτισσα, που είχε ζήσει στην Θεσσαλονίκη, τον σταμάτησε για να φωτογραφηθεί μαζί του και να του ζητήσει μία φανέλα. Ο Βραζιλιάνος χαμογελαστός, σταμάτησε να μιλήσει μαζί της, προσπάθησε να βρει μία φανέλα, έστω προπόνησης, αλλά το πούλμαν με τους φροντιστές του ΠΑΟΚ είχε μόλις αναχωρήσει.

Βρήκε, όμως, λύση, αφού μπαίνοντας στο ταξί, έβγαλε το μπουφάν του και το μπλουζάκι του ΠΑΟΚ που φορούσε ο ίδιος και το έδωσε στην άφωνη θαυμάστριά του. Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσει, ημίγυμνος μέσα στο ταξί, έβγαλε και μία αναμνηστική φωτογραφία…

Αποχωρώντας το ταξί, η Μαρία (σ.σ. το όνομα της θαυμάστριας του Μάτος), έλεγε: «Ήξερα ότι είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά με αυτό που έκανε αποδεικνύει ότι είναι και το καλύτερο παιδί…’.

Πηγή: Sports24