Γιατί ο Ρέμος είναι ο «Παπαφλέσσας» του 21ου αιώνα; Το ελληνικό έθνος πρέπει να τον ευχαριστεί

 

Επαναστάτες σήμερα δεν υπάρχουν, να σηκώνουν τα λάβαρα της επανάστασης όπως έκανε και ο Παπαφλέσσας το 1821. Όποιος μπορεί να πίστευε κάτι τέτοιο, κάνει λάθος! Υπάρχει ο σύγχρονος «Παπαφλέσσας» και λέγεται Αντώνης Ρέμος.

Γιατί στην ιστορία δεν θα μείνει μόνο ο Λεωνίδας και οι 300 του, αλλά και ο Ρέμος και οι 300 του (όλοι αυτοί οι «εκλεκτοί» που έκαναν λαμπερό βράδυ προπαραμονής Πρωτοχρονιάς στο Κούρσεβελ),  ενώ κάποιοι άλλοι στην Ελλάδα δεν είχαν να κόψουν ούτε μία βασιλόπιτα! Δεν αντιλέγουμε, καλά κάνανε αυτοί που τα έχουν να τα ξοδεύουν όπως γουστάρουν, αλλά οι καιροί είναι «σκληροί» και δεν πρέπει να προκαλούμε! Για αυτό και η συναυλία της χλιδής που έδωσε ο Ρέμος στο πανάκριβο τουριστικό  θέρετρο, βρήκε πολλούς επικριτές. Σίγουρα πολλοί θα αναρωτηθήκατε πώς αισθάνθηκε ο τραγουδιστής όταν είπε το «ναι» αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι του, έχοντας βιώσει την απόλυτη επιτυχία, διασκεδάζοντας τους κροίσους που έσπευσαν να τον απολαύσουν, 400 ευρώ έκαστος το κεφάλι μόνο για το μενού!

Ναι έχουμε την απάντηση του Αντώνη Ρέμου, το δήλωσε στη συνέντευξή του στο Secret, και μετά από αυτό, πρέπει να τον ευχαριστούμε ως έθνος, που σηκώνει το λάβαρο της διασκέδασης στην Ευρώπη.

«Κάναμε ένα καλό και πάμε τον Έλληνα στην κορυφή της Ευρώπης. Σηκώνουμε το λάβαρο της ελληνικής διασκέδασης. Έχουν δείξει ενδιαφέρον Αμερικανοί, Λιβανέζοι, Τούρκοι, πολλοί άλλοι [λαοί και, φυσικά, Έλληνες.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy