Γίνει χάκερ και «σπάσε» τον κωδικό της στο Facebook

Αν ξύπνησε η «κατίνα» μέσα σου και θέλεις να μπεις στο Facebook της καλής ή έστω στου… αφεντικού υπάρχει τρόπος να τα καταφέρεις με τα ακόλουθα βήματα.

1. Βρες το email για να κάνεις επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Το πρώτο και βασικότερο βήμα είναι να γνωρίζεις το email που χρησιμοποιείται για τον συγκεκριμένο λογαριασμό και να έχεις 3 κοινούς φίλους με αυτό το άτομο, οι οποίοι να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Αν δεν γνωρίζεις το email μπορεί να το βρεις και στις πληροφορίες του προφίλ του.

2. Επέλεξε το «Ξέχασα τον κωδικό μου»
Στην συνέχεια και αφού βρεις το email, θα πρέπει να αποσυνδεθείς από οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό και να πατήσεις το «Ξέχασα τον κωδικό μου».

3. Βάλε το email
Στην επόμενη σελίδα που θα σου εμφανίσει, θα πρέπει να βάλεις το email που βρήκες και να πατήσεις αναζήτηση, ώστε να βρει το προφίλ που ψάχνεις.

4. Επέλεξε ότι δεν έχεις πλέον πρόσβαση
Όλοι μας για λόγους ασφαλείας συνδέουμε ακόμη ένα email στο account μας ή ακόμη και τον αριθμό του κινητού μας. Προφανώς, θέλεις να καταργήσεις τις ειδοποιήσεις που μπορεί να σταλούν για να έχεις εσύ τον έλεγχο. Οπότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ότι δεν έχεις πλέον πρόσβαση σε αυτά.

5. Δώσε ένα δικό σου email
Εφόσον θα έχεις διαγράψει τους άλλους τρόπους εισόδου, θα πρέπει να δώσεις ένα δικό σου email, το οποίο φυσικά δεν θα είναι αυτό που χρησιμοποιείς στο Facebook.

6. Γράψε το κείμενο ασφαλείας και επέλεξε να σε βοηθήσουν οι φίλοι σου
Εδώ θα χρειαστείς τρία άτομα τα οποία είναι φίλοι και του συγκεκριμένου ατόμου. Αυτό βέβαια θα χρειαστεί να το κάνεις σε περίπτωση που δεν μπορείς να απατήσεις στην ερώτηση ασφαλείας του λογαριασμού.

7. Διάλεξε τρία άτομα
Επιλέγοντας τους, το Facebook θα τους στείλει έναν κωδικό ανάκτησης του λογαριασμού. Έπειτα, μόλις λάβουν τον κωδικό, θα πρέπει να στον στείλουν για να μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις.

8. Κάνε επαναφορά του κωδικού πρόσβασης
Τέλος, βάλε τους κωδικούς που σου έστειλαν οι φίλοι σου και κάνε επαναφορά κωδικού για να μπορέσεις να μπεις στο προφίλ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy