Γιώργος Σαμπαριώτης-«Υπόψιν» : Στα backstages του video clip για το νέο τους τραγούδι «Ξημέρωμα» (εικόνες)

Στην τελική ευθεία για να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπαριώτη και των «Υπόψιν», με τίτλο «Ξημέρωμα». Ο δημοφιλής Κρητικός ερμηνευτής, που μαζί με το συγκρότημά του «Υπόψιν», προκαλούν μήνες τώρα, το αδιαχώρητο σε κάθε live εμφάνισή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό,ανεβαστικό πρόγραμμα, που παντρεύει όλα τα είδη της μουσικής, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για τα «Ξημέρωμα».

Η οπτικοκοίηση, που φέρει και την σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιστή, έγινε στο Λαγονήσι, ενώ η μουσική ανήκει στον Γιώργο Σαμπαριώτη και τον Γιάννη Κάτσαρη, και οι στίχοι στον Γιώργο Σαμπαριώτη , και πραγματικά όσοι το έχουν ήδη ακούσει, κάνουν λόγο για την πιο ωραία  και μελωδική καλοκαιρινή, ερωτική μπαλάντα.

Το «Ξημέρωμα» κυκλοφορεί σε λίγες μέρες οπτικοποιημένο. Πάρτε μία πρώτη γεύση, από τις φωτογραφίες του Γιώργου Καρνισιώτη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy