Γκαγκάτσης: «Άνθρωπος με συμπλεγματικό σύνδρομο ο Καραπαπάς» (video)

«Βέλη» για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του Ολυμπιακού στο ΔΣ της Λίγκας εξαπέλυσε ο πρώην, πλέον, υποψήφιος για την προεδρία του οργανισμού.
Παράλληλα εξέφρασε την στήριξή του προς τον Μηνά Λυσάνδρου και τόνισε πως συνέβη μια ιστορική σύμπραξη του ΠΟΚ, προκειμένου να μην κερδίσει εκείνος τις εκλογές.
Αναλυτικά:
«Σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο άνθρωποι σαν τον κ. Λυσάνδρου. Πάνω από όλα είναι φίλος. Εύχομαι καλή δύναμη και θα είμαι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Υπήρχε μια επιθυμία να βρεθεί λύση κοινής αποδοχής, κάτι που δε συνέβη μέχρι χτες το απόγευμα και ως εκ τούτου φτάσαμε σε αυτές τις δύο υποψηφιότητες, εμένα και του κ. Λυσάνδρου.
Πρώτη φορά καταθέσαμε υποψηφιότητα σαν ΠΑΟΚ. Ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και ουσιαστικά ήταν εναντίον της υποψηφιότητας μας. Για να χάσουμε έπρεπε να γίνει αυτή η ιστορική σύμπραξη του ΠΟΚ, όπως τελικά και συνέβη».
Για το ποστάρισμα του Σαββίδη: «Συμφωνώ με τον κ. Σαββίδη. Κατεβήκαμε μόνοι μας, χωρίς κάποια βοήθεια. Ο Ολυμπιακός στήριξε την ΑΕΚ, γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα με εμένα».
Για το τι συνέβη με τον Καραπαπά: «Κάποια στιγμή σηκώθηκε ο κ. Καραπαπάς, ένας άνθρωπος με συμπλεγματικό σύνδρομο, και έκανε φραστική επίθεση εναντίον μου. Είμαστε όλοι στο ΔΣ για να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση εδώ».
Για το αν μπαίνουν σε μια νέα εποχή: «Νέα εποχή για τη Λίγκα και επαναλαμβανώ θα στηρίξω τον κ. Λυσάνδρου σε ό,τι χρειαστεί».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy