Γκάρρετ: «Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα, για τη νίκη με Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ, μίλησε για την κατάσταση της δικής του και της ομάδας μετά και τη χθεσινή νίκη με τη Βενέτσια κι έστειλε το δικό του μήνυμα, για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή στο Παλατάκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ρόλο του στην ομάδα και το πως αισθάνεται στην Θεσσαλονικη: «Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, ο καθένας συμβάλει στην ομάδα και εγώ βοηθάω, σε αυτά τα οποία κάνω καλά. Μου αρέσει πολύ η πόλη. Απολαμβάνω πολύ τη ζωή στην Θεσσαλονίκη και ελπίζω ότι θα είναι ανάλογη η συνέχεια».

Για την εξέλιξη της ομάδας: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τον Δεκέμβρη και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Οι τελευταίες νίκες είναι μεγάλες και πολύ σημαντικές. Έχουμε βελτιώσει τα λάθη μας, αλλά σίγουρα δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για την απουσία του Μαργαρίτη: «Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο. Ο Μαργαρίτης μας δίνει πολλά εντός κι εκτός παρκέ. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καλύψουμε αυτή την απουσία. Μαζί με τον Γιανίκ κάνουμε… περισσότερη προπόνηση για να καλύψουμε αυτό το κενό».

Για τον Γκος: «Ο Γκος διδάσκει! Έχει τεράστια εμπειρία, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε εδώ δίπλα μας».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν από το μηδέν και εμείς την Κυριακή θα διεκδικήσουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό».

Για την παρουσία του κόσμου και τη σημασία της έδρας: Είναι σαν τον 6ο παίκτη μας! Όσο περισσότερος κόσμος έρχεται, τόσο περισσότερο βοηθάει και την ομάδα. Είναι σημαντικό και για τους αντιπάλους, να έρχονται σε μια δυνατή έδρα και ελπίζω να έχουμε περισσότερο κόσμο σε κάθε παιχνίδι».

Για το κάρφωμα του Τζαμάλ Τζόουνς: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Αναρωτιόμουν για τον αντίπαλο για ποιο λόγο… προσπάθησε να πηδήξει…»

Για το… 3 on 3 και τη ρεβάνς με τους παίκτες του ποδοσφαίρου: «Δεν έχω παίξει ποδόσφαιρο. Είχα παίξει american football παλιότερα. Ο Λίνος και ο Αθηναίου θα ήταν… ιδανικοί. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα ποδοσφαίρου απόψε στην Τούμπα».