Γκαρσία: «Χρονιά-όνειρο για τον ΠΑΟΚ»

Πανευτυχής με την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ, αλλά και το πρωτάθλημα της Κ19 με τον ίδιο προπονητή δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στη Nova για:

-την κατάκτηση των τίτλων του ΠΑΟΚ αλλά και της Κ19: «Φέτος πήγαν όλα τέλεια. Σίγουρα πάνω από όλα είναι η πρώτη ομάδα. Εγώ όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, γνώρισα πολύ κόσμο και τόσο μεγάλο όσο του ΠΑΟΚ και αυτό που γίνεται φέτος, είναι σαν όνειρο. Πήραμε και πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα παιδιά που έπαιξαν, την οικογένεια Σαββίδη και όλους αυτούς που έκαναν πολύ δουλειά φέτος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Σίγουρα και εμείς πήραμε πρωτάθλημα και εμείς το πήραμε αήττητοι, αν και έχουμε ένα παιχνίδι. Μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό, αλλά τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια, έκαναν πολύ δουλειά. Του χρόνου κάποιοι μπορεί να ανέβουν στην πρώτη ομάδα, άλλοι να πάνε δανεικοί. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Φέτος είναι όλα μία χαρά».

-τα παιδιά της ακαδημίας πάνε στην πρώτη ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό. Εμείς κάνουμε δουλειά για να έχουμε παίκτες στο μέλλον. Πιστεύω ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν και στην μεγάλη κατηγορία. Έχουμε υπομονή. Τα παιδιά ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ξέρουν την ιστορία του και τον έχουν στο… αίμα τους. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε».

-τον προσωπικό του στόχο για το μέλλον: «Ο στόχος μου είναι να γίνω καλός προπονητής. Να βελτιώνομαι, να βλέπω τον τρόπο που μου αρέσει να παίζω στο παιχνίδι. Εδώ βέβαια ετοιμάζω παίκτες. Στο μέλλον θέλω να βελτιώνομαι, να γίνω ένας καλός προπονητής».