Γκαρσία: «Μπορώ να σηκώσω όλα τα βάρη, έχω μεγάλες πλάτες»

Μήνυμα για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου, αλλά και για τη συνέχεια έστειλε ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ότι δεν τον φοβίζει η πίεση.

Σε ερώτηση που του έγινε το εάν είναι ευχαριστημένος: «Αυτόν τον καιρό υποφέρουμε λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και όχι για αυτό κάθε αυτό που αποδίδουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε πως όταν δεν βάζεις τα γκολ που πρέπει το πληρώνεις. Είναι δύσκολο μετά από το αποτέλεσμα που είχαμε να σηκώσεις κεφάλι. Ήταν δύσκολο να γυρίσεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα αλλά τα καταφέραμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στη νοοτροπία της ομάδας. Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το τι επηρεάζει την ομάδα του, ανέφερε: «Όλα επηρεάζουν. Όταν δεν κερδίζεις τα βλέπεις όλα μαύρα. Κανείς δεν βλέπει τη βελτίωση. Το λένε τα στατιστικά και δεν το λέω εγώ. Και οι παίκτες το νιώθουν ότι δεν το αξίζουν όλο αυτό. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου. Και αυτούς που έπαιξαν και αυτούς που είναι στις προπονήσεις και μας βοηθάνε».

Το εάν υπάρχει πίεση, αλλά και για τη στήριξη στο πρόσωπό του από την ΠΑΕ: «Ο στόχος μου δεν αλλάζει. Ο στόχος παραμένει να βελτιώσω την ομάδα. Όταν κερδίζεις το καταλαβαίνω πως νιώθεις ότι μπορείς να δουλέψεις πιο εύκολα. Η ομάδα δεν το αξίζει όλο αυτό. Εγώ είμαι πάντα με ψηλά το κεφάλι. Έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να τα σηκώσω όλα. Όλα τα βάρη».

Το μήνυμα για τη συνέχεια: «Εμείς συνεχίζουμε. Να βρούμε την κατάλληλη λειτουργία. Να δουλέψουμε στην εμπιστοσύνη. Σίγουρα αυτή η νίκη μας βοηθάει. Συνεχίζουμε να ωριμάζουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy