Γκαρσία: «Να πετάξουμε… λουλούδια, όχι χαρτιά»

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ Ê-19 / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Για τη νίκη στο ντέρμπι των «μικρών» στο ντέρμπι των ομάδων Κ19 και την συμπεριφορά που πρέπει να έχει ο κόσμος στο βραδινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στην Κ19: «Σήμερα ήταν ένα ακόμη ντέρμπι. Μία καθαρή νίκη και συνεχίζουμε με στόχο το πρωτάθλημα. Έχουμε καλή ομάδα, παίζουμε σκληρά, παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να οδηγούνται αυτά τα παιδιά στο σωστό δρόμο. Ο πρώτος μας στόχος είναι να βλέπουμε στην τηλεόραση, παιδιά από τις ακαδημίες. Υπάρχει ταλέντο, δουλεύουν σκληρά όλοι και αυτά τα παιδιά, ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Έχουμε 2-3 παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Θέλει χρόνο, αλλά έχουμε πολύ καλά παιδιά».

Για το ντέρμπι των… μεγάλων:
«Να έχουμε ένα καλό ντέρμπι, να παίξουμε μπάλα. Έχουμε καλή ομάδα. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο και σίγουρα αυτό μετράει πολύ. Καλύτερα να πετάξουμε… λουλούδια, όχι χαρτιά. Να είναι ένας καλός αγώνας. Όλα πιστεύω ότι θα πάνε καλά. Είναι μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα